Navigáció

Kapcsolat

  • Szolnoki SZC Vásárhelyi Pál Közgazdasági, Egészségügyi és Turisztikai Két Tanítási Nyelvű Szakképző Iskolája
    5000 Szolnok, Baross utca 43.
  • 06-56-800-110

OM azonosító

203056

Gyors Linkek

Támogatóink

Az iskolánkról

Iskolánk Bemutatkozása

A Szolnoki Szolgáltatási Szakképző Centrum Vásárhelyi Pál Közgazdasági, Egészségügyi és Két Tanítási Nyelvű Szakképző Iskolája a Szolnoki Szolgáltatási Szakképző Centrum tagintézményeként működik, de pedagógiai-szakmai munkájában önálló.

A gazdaság átalakulása során elsősorban a jól felkészült, általános és szakmai tudással bíró, idegen nyelveket beszélő, minőségi munkaerőre van igény. Alapvetően ennek tudatában alakítjuk ki képzési programunkat. Célunk az, hogy képesek legyünk alkalmazkodni a társadalom újabb és újabb igényeihez, és hogy hosszú távon meg tudjunk felelni környezetünk elvárásainak. Igyekszünk minden alkalmat megragadni, hogy az iskola által nyújtott szolgáltatásokat minél szélesebb körben megismertessük. Részt veszünk a művelődési intézmények, civil szervezetek munkáiban, rendezvényein. Intézményünk több olyan testület, szerveződés, egyesület tagja, mely a megye, és a város társadalmában is jelentős helyet foglal el.

Intézményünkben jelenleg 5 ágazatban (turisztika-két tanítási nyelvű, közgazdaság, ügyvitel, egészségügy, szociális), 16 szakmában folyik nappali tagozatos iskolarendszerű, illetve felnőttoktatás keretében esti tagozatos iskolarendszerű képzés. Az oktatást magas szintű szakmai tudással bíró tantestület biztosítja, a gyakorlatigényes szakmai képzéseket jól felszerelt demonstrációs termek segítik.

Iskolánk élete természetesen nemcsak tanulásból áll. Diákkörök, szakkörök, énekkar, kulturális és sportrendezvények, egyre szélesedő külföldi kapcsolataink színesítik diákjaink napjait. Emlékezetesek az évente megrendezésre kerülő "Vásárhelyi nap", gólyaavatások, az iskola balatoni üdülőjében történő táborozások és az országjáró kirándulások.

A szervezeti struktúrában is tükröződik a marketing-szemlélet: szolgáltatunk a diákoknak, szülőknek, iskolahasználóknak.

Újdonságok

Kapcsolat

  • Szolnoki SZC Vásárhelyi Pál Közgazdasági, Egészségügyi és Turisztikai Két Tanítási Nyelvű Szakképző Iskolája
    5000 Szolnok, Baross utca 43.
  • 06-56-800-110

Fényképalbum