Navigáció

Kapcsolat

 • Szolnoki SZC Vásárhelyi Pál Közgazdasági, Egészségügyi és Turisztikai Két Tanítási Nyelvű Szakképző Iskolája
  5000 Szolnok, Baross utca 43.
 • 06-56-800-110

OM azonosító

203056

Gyors Linkek

Támogatóink

Egészségügy Szakma Sztár Fesztivál KEVIN OSZTV 2018 ÁSZÉTV Verseny a Telekiben FOX VERSENY Közgadaságtan Irodalom Matematika Francia

Versenyeink

Verseny a Telekiben

Beszámoló

Pénz és hitelek” interaktív tanóra és verseny a Telekiben

A 2017/2018. tanév II. félévében került megrendezésre a “Pénz és hitelek” interaktív tanóra és verseny a BGSZC Teleki Blanka Közgazdasági Szakgimnáziumban.

A versenyre iskolánként 1-1 csoport jelentkezhetett. A 9. G osztályban nagy volt a lelkesedés, sokan szerettek volna részt venni az interaktív foglalkozáson és versenyen.  Végül egy tanórán megrendezett kreatív feladatok megoldásával és félévi tanulmányi eredmény segítségével választottuk ki azt a 4 főt, aki képviselte a 9. G osztályt és ezzel együtt a Szolnoki Szolgáltatási SZC Vásárhelyi Pál Közgazdasági, Egészségügyi és Idegenforgalmi Két Tanítási Nyelvű Szakképző Iskoláját.

A csapat tagjai:

 • Debiec Dorina
 • Nyuli Fanni
 • Tiger Hanna
 • Tóth Adrienn  

 

A verseny 2018. március  6-án került megrendezésre a budapesti Telekiben, melyre való eljutásunkat a Szolnoki Szolgáltatási SZC támogatta. Ezúton is köszönjük nekik a támogatásukat.

Az első feladat során a hallgatóknak egy interaktív órán kellett részt venniük. A tanulók a már általunk is tanult és körbejárt Pénz témájával foglalkoztak.

A második interaktív foglalkozáson számítógéppel segített versenyben vehettek részt, melyben kimagasló eredményt értek el. Budapesten elismert közgazdasági középiskolát tudhattunk magunk mögött a versenyben. Nagyon aktívan vettek részt tanulóink, ügyesen oldották meg a feladatok, ahol a szakmai ismeretek mellett gyakorlati tudásukról is számot adtak. A verseny végén illetve a nap zárásaként egy szabadulós játékot is kipróbálhattak a diákok. Ebben a versenyszámban is remekelt a csapat. Mindamellett, hogy nagyon szép eredményt értek el a diákok, rengeteg élménnyel és nem utolsóm sorban ajándékkal gazdagodtak.

Közgazdásztanárként számomra az volt a nap és a verseny legjobb pillanat, hogy láttam tanulóimat sikeresen szerepelni. A nap végén, mikor elköszöntünk a budapesti intézménytől a következővel búcsúztak tőlünk: „Örültünk, hogy megismerhettük a szolnoki Vásárhelyit! Ilyen tanulókkal élmény lehet nap mint nap dolgozni.”

A tanulók fáradtan, de annál nagyobb lelkesedéssel érkeztek haza és már megkezdtük a felkészülést az online versenyre, amit március 20-án tartanak.

Újdonságok

Kapcsolat

 • Szolnoki SZC Vásárhelyi Pál Közgazdasági, Egészségügyi és Turisztikai Két Tanítási Nyelvű Szakképző Iskolája
  5000 Szolnok, Baross utca 43.
 • 06-56-800-110

Fényképalbum